Nyheder

4. juli 2024, af BoviCura

Kvægdyrlæge søges – Er du vores nye kollega?

Drømmer du om en arbejdsplads med attraktive karriere- og efteruddannelsesmuligheder, ordnede forhold samt et stærk socialt og fagligt fællesskab? Så har vi jobbet til dig. Som kvægdyrlæge hos BoviCura får du fra dag ét mulighed for at få arbejdsopgaver og ansvar tilpasset efter dine ønsker og kvalifikationer. Vi søger en dyrlæge, gerne til fuldtid. Vores […]

Læs mere
17. februar 2024, af BoviCura

Sommerferiejob

Kunne du tænke dig at få et sommerferiejob i en af landets største kvægdyrlægepraksis? Selvstændig kvægdyrlægepraksis søger dygtig og engageret sommerferieassistent. Er du interesseret i at få praktisk erfaring inden for dyrelægefaget og samtidig tilbringe din sommerferie på landet? Så er dette stillingsopslag måske lige noget for dig!

Læs mere
7. februar 2024, af BoviCura

Ledig stilling

Til vores kontor i Aars søger vi en ny medarbejder pr. 1. april eller snarest derefter. Du vil blive en del af et team på 7 medarbejdere. Arbejdstiden kan være fuldtid eller deltid afhængig af dit behov.

Læs mere
23. januar 2024, af BoviCura

Kalvens overgang fra mælk til fast føde

Foderskiftet fra mælk til fast føde kan resultere i reduceret tilvækst, vægttab og sygdom. Derfor er det vigtigt at have fokus på, hvordan kalvene fravænnes mælken mest optimalt.

Læs mere
15. januar 2024, af BoviCura

Velkommen til ny medarbejder

Vi er glade for at kunne meddele, at forretningsfører Claus Berggren vil være en del af vores team fra og med 8. januar 2024.

Læs mere
21. december 2023, af BoviCura

Kontoret imellem jul og nytår

Kontorets åbningstider er imellem jul og nytår kl. 07.00 til 15.00. Telefonen er som altid åben hele døgnet alle årets dage. ☎️96982851

Læs mere
9. oktober 2023, af BoviCura

Kom til Julemøde den 7. december

Vi holder vores årlige hyggelige Julemøde for mælkeproducenter i Messecenter Vesthimmerland i Aars. Glæd dig til at opleve Erik B. Jørgensen der kommer med sit foredrag : "Eventyret starter i din egen baghave"

Læs mere
30. august 2023, af BoviCura

Kødkvæg – Pas på de små guldklumper

Tabet af kalve kan være afgørende for, om man har en underskuds- eller overskudsforretning. Et øget fokus på kalven i den kritiske periode lige efter kælvning kan være med til at reducere dødelighedsprocenten.

Læs mere
29. august 2023, af BoviCura

Studierejse til Israel

I marts 2023 var 21 landmænd, dyrlæger og kvægrådgivere af sted på tur til Israel. De var afsted for at opleve den israelske mælkeproduktion, som i årtier har været kendt for sin høje mælkeydelse pr. ko

Læs mere
29. august 2023, af BoviCura

BoviCura søger kvægdyrlæge – Er du vores nye kollega ?

Drømmer du om en arbejdsplads med attraktive karriere- og efteruddannelsesmuligheder, ordnede forhold samt et stærkt socialt og fagligt fællesskab, så har vi jobbet til dig.

Læs mere
Sidebar