Nyheder

9. oktober 2023, af BoviCura

Kom til Julemøde den 7. december

Vi holder vores årlige hyggelige Julemøde for mælkeproducenter i Messecenter Vesthimmerland i Aars. Glæd dig til at opleve Erik B. Jørgensen der kommer med sit foredrag : "Eventyret starter i din egen baghave"

Læs mere
30. august 2023, af BoviCura

Kødkvæg – Pas på de små guldklumper

Tabet af kalve kan være afgørende for, om man har en underskuds- eller overskudsforretning. Et øget fokus på kalven i den kritiske periode lige efter kælvning kan være med til at reducere dødelighedsprocenten.

Læs mere
29. august 2023, af BoviCura

Studierejse til Israel

I marts 2023 var 21 landmænd, dyrlæger og kvægrådgivere af sted på tur til Israel. De var afsted for at opleve den israelske mælkeproduktion, som i årtier har været kendt for sin høje mælkeydelse pr. ko

Læs mere
29. august 2023, af BoviCura

BoviCura søger kvægdyrlæge – Er du vores nye kollega ?

Drømmer du om en arbejdsplads med attraktive karriere- og efteruddannelsesmuligheder, ordnede forhold samt et stærkt socialt og fagligt fællesskab, så har vi jobbet til dig.

Læs mere
17. august 2023, af BoviCura

Afskedsreception for Ninna

Direktør og kvægfagdyrlæge Ninna Westphael har fået nyt job. Til September starter hun som Fagchef ved SEGES Innovation.  Det betyder, at vi I BoviCura må sige farvel til Ninna, som har været hos os siden april 2010.

Læs mere
17. august 2023, af BoviCura

Velkommen til ny medarbejder

Vibeke Falkengaard startede mandag d. 14. august 2023 som dyrlæge hos BoviCura. Vi har set frem til at byde hende velkommen igen, da hun tidligere har været ansat i et barselsvikariat i 2021/2022. Hun kommer fra en stilling som embedsdyrlæge i kødkontrollen Himmerlandskød Aalestrup og før det har hun arbejdet for medicinalfirmaet Boehringer Ingelheim i […]

Læs mere
9. august 2023, af BoviCura

Pink Eye skal behandles tidligt

For 30 år siden var Pink Eye lokaliseret til enkelte dyr og altså ikke smitsomme som vi ser nu.

Læs mere
20. juli 2023, af BoviCura

Halthed er fortsat en udfordring

Fødevarestyrelsen har netop offentliggjort en opgørelse over data fra den seneste store kontrolkampagne omkring halte køer og medicinregistrering.

Læs mere
23. juni 2023, af BoviCura

Sommertid på kontoret

Kontorets åbningstider er fra 3. juli til 4. august kl. 07.00 til 15.00. Telefonen er som altid åben hele døgnet alle årets dage. ☎️96982851

Læs mere
15. juni 2023, af BoviCura

Fluebekæmpelse

Varmen har fået fluerne frem i stort tal. Vær derfor opmærksom på om køer og kalve viser tegn på at være generet og forebyg skader og smitte forårsaget af de forskellige fluer.

Læs mere
Sidebar